back

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНТРОЛЬНО-РЕВІЗІЙНОЇ РОБОТИ СОСНИЦЬКОЇ МІЖРАЙОННОЇ ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЇ ЗА І КВАРТАЛ 2014 РІК

Сосницька міжрайонна Держфінінспекція  – являється структурним підрозділом Державної фінансової інспекції в Чернігівській області, у межах наданих повноважень, протягом І кварталу 2014  року спрямовувала свою діяльність на забезпечення виконання завдань, визначених законами України, Президентом України та Урядом.

Сосницькою міжрайонною Держфінінспекцією  за І квартал 2014 року було проведено  9 контрольних заходів на підприємствах, установах та організаціях   в т.ч.: за власною ініціативою – 4 контрольних заходів,  за зверненням Кабінету Міністрів України – 5 контрольних заходів  Обсяг охоплених ревізіями фінансових та матеріальних ресурсів  становить   14033,20 тис. грн. Проведено 16 зустрічних звірок.

Ревізіями виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 484,87 тис. гривень,  відшкодовано за І квартал  2014 рік - 281,42 тис.грн., в тому числі відшкодування минулих років - 144,67   тис. грн.

По результатах ревізій за встановлені порушення було складено 10 протоколів  за статтею 164-2 КУпАП та  9  посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

За порушення бюджетного законодавства було застосовано 2  фінансові  санкції -  зупинення операцій з бюджетними коштами.

Інспекцією  на протязі року направлено  4 вимоги про усунення порушень та  11  інформацій райдержадміністраціям та районним радам відповідних районів, по результатам проведених ревізій з відповідними пропозиціями про усунення порушень

По результатах інформування  та вимог,  наданих Інспекцією, прийнято 7 управлінських рішень.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами порушено 2 кримінальних проваджень.

За результатами проведених ревізій проінформовано  прокуратури у відповідних районах.

 

 

В.о.начальника Сосницької


міжрайонної держфінінспекції


О.І.Максименко  

24 квітня 2014
back