back

ОХОРОНА ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ В МІСТІ - НАША СПІЛЬНА СПРАВА

Блок-пост на в’їзді в Мену зі сторони Чернігова. 7 травня. Автор Сергій Лавський

Спільні патрулювання міліції та менян з громадського формування по охороні громадського порядку "Менський щит" тривають уже майже п'ять тижнів. Громадські активісти долучаються до патрулювань, аби не допустити порушень громадського порядку та конфліктних ситуацій між працівниками міліції та громадянами, які порушують закон. Завдяки цим заходам у місті не відбувається зростання кількості порушень громадського порядку та інших видів злочинів, вдається виявляти низку порушень громадського порядку адміністративного характеру.
З вчорашнього дня, 7 травня, "Менський щит” перейшов в посилений режим роботи, який триватиме, учасники формування встановили блок-пости на в’їздах в місто і розпочали цілодобове чергування, спільно з представниками Менського РВ УМВС. Також в передсв'яткові та св'яткові дні відбуватиметься спільне патрулювання території міста. Громадське формування “Щит” для охорони громадського порядку на території міста Мена Чернігівської області створене за ініціативи громадських активістів, більшість з яких є членами громадської організації “Менська сотня” і зареєстроване рішенням виконавчого комітету Менської міської ради 21.03.2014 року.





"В Мені повинен бути порядок" - говорить заступник міського голови Юрій Стальниченко. "У нас є міліція, працюють дільничні інспектори, але їх дуже мало, і власними силами вони не в змозі охопити все місто, тому ініціатива небайдужих менян, спільно з міліцією стати на захист громадського порядку в місті була підтримана міською радою. Завдяки представникам Менського "Щита" міліція міста відчуває допомогу і бажання спільно з громадськістю наводити лад в місті. Я вважаю що охорона громадського порядку в місті - це спільна справа всіх небайдужих менян, звичайно для цього не обов'язково бути членом "Щита", але з ним можна і треба співпрацювати."
Меняни, які мають бажання стати на захист громадського  порядку в місті, запрошуємо вступати до громадського формування з охорони громадського порядку "Щит".



08 травня 2014
back