back

НОВОРІЧНЕ СВ`ЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Вже стало доброю традицією Менського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Менської міської ради проводити новорічне свято для діток з інвалідністю.

Саме ці діти потребують особливої уваги з боку громади та держави в цілому. Кожного дня батьки борються з хворобою, підтримують, вірять в своїх кровиночок, вони як ніхто заслуговують на свято. 22 грудня 2018 року до нас завітали персонажі сучасних мультфільмів, які розважали малечу цікавими конкурсами, естафетами та хороводами. Кожен зміг виграти подарунок до душі: олівці, фломастери, іграшки, розвиваючі ігри, а також ялинкові прикраси, які підготував для дітей з особливими потребами та дітей-сиріт з прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу Менський МЦСССДМ.

Звичайно, не обійшлося без Діда Мороза, якому всі охочі розповіли віршики, протанцювали танок та заспівали пісень.Незабутні враження залишив Святий Миколай, у ролі якого виступив отець Роман, який і подарував святкові подарунки.

Дякуємо за підтримку Менській музичній школі, яка люб'язно надала зал з чудовою ялинкою для проведення свята.

Кожної п'ятниці о 15:00 за адресою: м. Мена, вул. Семашка, 8, проходять розвиваючі заняття для діток з інвалідністю. Якщо вашій дитині виповнилося 6 років, і ви хочете, щоб дитина була зайнятою, а у вас була година на відпочинок, будь ласка запрошуємо до клубного об'єднання «Віконечко».

Вітаємо всіх з святами, які наближаються!!!

 

29 грудня 2018
back